HaberMobil Teknoloji

Samsung Galaxy S24 FE’nin Tasarımı OnLeaks Sızıntılarıyla Ortaya Çıktı


Samsung Galaxy S24 FE’nin tasarımı, OnLeaks ve Giznext iş birliğiyle yayınlanan 5K render görüntüleri ve 360 derecelik video sayesinde gün yüzüne çıktı.

Sızıntılara göre S24 FE, ince çerçevelerle çevrili düz bir ekran ve ortalanmış bir ön kamera deliğiyle gelecek. Cihazın sağ tarafında güç ve ses düğmeleri bulunurken, alt kısımda bir USB-C bağlantı noktası yer alacak.

Foto : Giznext/Onleaks


Arka tarafta, Galaxy S24 FE, sol üst köşede dikey olarak yerleştirilmiş üçlü kamera kurulumuna ve Samsung logosuna sahip olacak. Genel tasarım dili, Galaxy S24 ve S24+ modellerine benziyor, yuvarlatılmış kenarlar ve şık bir form faktörü sunuyor.

Foto : Giznext/Onleaks


Önceki raporlar, S24 FE’nin daha ince çerçevelere ve yalnızca alt kısımda kalın bir çeneye sahip olabileceğini öne sürmüştü. 162 x 77,3 x 8 mm boyutlarıyla S24+’tan bile daha büyük olması bekleniyor ve 6,55 inçlik bir OLED ekran barındırması bekleniyor.

Samsung Galaxy S24 FE’nin resmi lansman tarihi henüz açıklanmadı, ancak sızıntılar ve söylentiler arttıkça, önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi edinmeyi bekleyebiliriz.

Makale Devam Ediyor

Yazar


Makale Arşivi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir Yorum Yazın

Başa dön tuşu